Maaltijd salade met zoete aardappel

Heerlijke salade met zoete aardappel, geroosterde groenten, feta op een bedje van spinazie blaadjes. Vullend en makkelijk te maken als je de zoete aardappel al gesneden (uit koelkast of vriezer) koopt.

INGREDIENTEN

  • Zakje zoete aardappels
  • Selectie van groenten: 1/2 courgette, 1/2 paprika, rode ui en andere groenten die je eventueel over hebt
  • Feta kaas
  • Spinazie
  • Dressing: olijfolie, azijn, peper en zout

METHODE

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd ondertussen de groenten en doe ze in een overschaal. Besprinkel met olijfolie.  Rooster in de oven voor 25-30min. Vul een groot bord met een laagje spinazie blaadjes. Spreid de geroosterde groenten over dit laagje. Versnipper wat feta erover, dan dressing naar eigen smaak. 

Namaste, Nelly 

Read more