1-Daagse Yoga Zomer Retreat

Ga je niet op vakantie dit jaar en wil je toch even een break? Of wil je gewoon een dag voor jezelf met meditatie, veel yoga, lekker eten en ontspanning? 

Een één daags retreat kan echt een heerlijke traktatie zijn voor jezelf. Een veel betere traktatie voor je lichaam en geest dan een zoetige snack bijvoorbeeld of zelfs een dag weg met je gezin. 

Dus trakteer jezelf echt … op een dag waar alles in het teken staat van ontspannen en genieten op één van de mooiste plekjes van de Haarlemmermeer. Wij organiseren onze eerste 1-Daagse Yoga Zomer Retreat door Caroline van der Neut en Nelleke Kloet bij Rozen & Radijs, Burgerveen op zondag 16 augustus 2020

Wat kun je verwachten?  Veel yoga natuurlijk. Een creatieve vinyasa flow, ontspannende yin yoga met als afsluiting een fijne Yoga Nidra maar ook een zittende en een loop meditatie. Heerlijk eten; een uitgebreide gezonde lunch, geheel in mediterrane stijl bereid door Caroline die opgegroeid is in Italië en eerder een mediterraanse catering service runde. Een creatieve workshop waar je aan de slag gaat met het thema op je eigen manier. En een supermooie locatie met botanische tuin.

Tijd voor jezelf om te ontdekken en te groeien. Je zal dan ook naar huis gaan met een voldaan gevoel, geheel ontspannen en met een grote glimlach! 

Het thema voor deze dag is ‘Ontdek de nieuwe Jij‘. Aan het einde van de zomervakantie gaan we vaak plannen maken voor het nieuwe seizoen. Iedereen weer druk. Kinderen weer naar school, nieuwe baan, nieuwe studie misschien of nieuwe drukte op je werk. Door tijd voor jezelf te nemen en te richten op wat jij echt wilt, kun je die periode beter aan vanuit jouw kracht. Je leert naar jezelf te luisteren. 

Praktische Dingen 
* Zondag 16 augustus10 – 17 uur, inloop vanaf 9.30 uur
* Locatie Rozen & Radijs, Burgerveen
* Gratis parkeren
* Rekening houdend met RIVM richtlijnen – alles op 1.5m
* Eigen matje meenemen is fijn
* Investering €75


Tijd voor jezelf om te ontdekken en te groeien. Je zal dan ook naar huis gaan met een voldaan gevoel, geheel ontspannen en met een grote glimlach! 

Reserveer door te email-en naar: info@nellykloetyoga.com