Gratis

Yoga biedt zoveel op zoveel verschillende niveaus. Het mooie is dat je steeds meer blijft ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Misschien is dat beter slapen, een betere balans, rust, meer energie en focus of meer flexibiliteit. Maar wist je dat je ook je immuunsysteem kan versterken door bepaalde houdingen te doen? 

Werk aan het immuunsysteem door bijvoorbeeld je ademhaling in te houden – dit is een goede stress voor je lichaam net zoals bijvoorbeeld koud water therapie. Denk ook aan oefeningen om ons hart chakra en de zwezerik klier te stimuleren. Daarnaast is ontspanning heel belangrijk. Eigenlijk is ontspanning een sleutel tot veel verbetering in je gezondheid dus het werkt op meerdere niveaus.

Nu kun je dit thuis ook doen met de oefeningen uit het nieuwe e-boek ‘Versterk je Immuunsysteem’. Het bevat de oefeningen als plaatjes en ook informatie over voeding en supplementen waar je aanvullend mee aan de slag kunt gaan.

Vraag het gratis e-boek aan

Wil jij werken aan je immuunsysteem? Wil jij meer ontspanning voor het verbeteren van je gezondheid? Vraag het gratis e-boek aan ‘Versterk je Immuunsysteem’ door dit contact formulier in te vullen. Je krijgt het dan automatisch opgestuurd. 

Ervaar een gratis sessie

Heb je een druk leven en ben je op zoek naar ontspanning? Maak dan kennis met mijn yoga nidra. Het is een liggende slaap meditatie die je diepe ontspanning biedt. Probeer het eens uit via een deze gratis YouTube les. Ga naar de GRATIS Yoga Nidra les >>