Yoga Lessen

Weet jij niet welke vorm van yoga het beste bij jou past? Ik ben heb veel ervaring met veel verschillende vormen van yoga en kan je helpen bij welke yoga bij jou past. Ik geef nu meer dan 3 jaar les, heb meer dan 450 uren yoga les gegeven en daarnaast bijna 20 jaar zelf yoga beoefend – je bent in ervaren handen bij mij!

Je kunt bij mij dan ook terecht voor vele stijlen van yoga waar ik zelf een passie voor heb: Power Yoga, Vinyasa Flow , Yin Yang, Hatha Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Yoga in English, Yoga voor Hormonen, Kind Yoga en Ouder & Kind Yoga.

Het meer dynamische Power en Vinyasa Flow yoga kunnen ook echt als een work-out voelen en bouwen je conditie op. Met aandacht voor de ademhaling wordt het ook wel een bewegende meditatie. De flows zijn geïnspireerd op Ashtanga Yoga. 

Ik geef ook het wat rustiger Slow Vinyasa Flow, Hatha, Yin Yoga. In elke les komen we toe aan rust met meditatie of Yoga Nidra en besteed ik aandacht aan ademhaling. Kan ik je helpen kiezen? Neem contact op met mij. 

Vaste lessen

 

Workshops & Retreats

Buiten Yoga 

Yoga workshop

Stoel yoga