Marketing & Consulting

Ben je een kleine vrouwelijke zelfstandige en op zoek naar hulp bij je marketing activiteiten, het ontwerpen van een website, flyers of go-to-market strategie? Heb je een mooi product of service op de markt gezet maar weet je niet waar je moet beginnen om het te laten groeien van vrienden en kennissen naar een grotere klantengroep? Maak dan gebruik van mijn kennis die ik door de jaren heb opgedaan bij grote multinationals zoals VNU, Nestlé en Unilever. Daarnaast heb ik voor vele middelgrote bedrijven en kleine zelfstandigen en entrepeneurs gewerkt, en kan naast strategie ook goed de handen uit de mouwen steken. Websites zelf bouwen, t-shirts ontwerpen, flyers ontwikkelen en zelfs uitdelen om nieuwe klanten te werven. 

Ik werk met je door wekelijks te overleggen of samen aan een tafel te zitten. Vaak doen we klanten onderzoek. Ik ben erg betrokken bij de gang van zaken en wordt de essentie van het bedrijf duidelijk, wat ik daarna vastleg in richtlijnen voor je merk en strategie document die je voor jaren kunt gebruiken en marketing ‘tactics’ voor de afgesproken periode.

Mijn passie is voedsel en gezonde levensstijl. In deze sector heb ik veel ervaring; gezonde kant-en klaar maaltijden, Paleo granola, Yogascholen, Food Festival en van Pizza Food truck naar restaurant. En meest recentelijk mijn samenwerking met gynaecologe drGYNN. Lees hier beneden over de ervaringen die de eigenaren delen over het samenwerken met mij. 

“Nelleke is creatief, schrijft goed, georganiseerd en vult mij aan op alle vlakken waar ik hulp bij nodig heb. ” drs Ginny Chamorro, drGYNN
Flyer voor Food Festival dat 4000 mensen trok