Marketing

Ben je een kleine zelfstandige en op zoek naar hulp bij je marketing activiteiten, het ontwerpen van een website, flyers of go-to-market strategie? Heb je een mooi product of service op de markt gezet maar weet je niet waar je moet beginnen om het te laten groeien van vrienden en kennissen naar een grotere klantengroep?

Maak dan gebruik van mijn kennis die ik door de jaren heb opgedaan bij grote multinationals zoals VNU, Nestlé en Unilever (zie mijn LinkedIn profiel). Daarnaast heb ik voor vele middelgrote bedrijven en kleine zelfstandigen en entrepeneurs gewerkt, en kan naast strategie ook goed de handen uit de mouwen steken. Websites zelf bouwen, evenementen opzetten, t-shirts ontwerpen, flyers ontwikkelen en zelfs uitdelen om nieuwe klanten te werven. 


Opleidingen

Orthomoleculair Specialist Basis

YIN en YOGA NIDRA yoga 50hr

VINYASA flow Yoga 200hr

Brand Management cursus

Econometrie Erasmus Universiteit

Ervaring

Leefstijl Marketing (drGYNN)

Interim Marketing Manager (Unilever, Cook Foods, etc)

Marketing Manager @ Nestlé

New Business Manager @ VNU


Ik breng de yoga manier van leven in mijn werk als marketeer. Wat houdt dat in, zul je zeggen? Mijn manier van werken sluit aan bij mijn manier van yoga lesgeven. Ik ben creatief, gestructureerd en benader een probleem als ‘opportunity’ met positieve blik en enthousiasme. De yoga manier van leven kun je ook toepassen in je producten of services op de markt brengen. Eerlijk, niet liegen en niet meer nemen dan je nodig hebt. Steeds meer bedrijven willen hiervoor staan. Therapeuten, yoga docenten, gynaecologe en zelfs holistisch interieur design vallen onder mijn klanten. Ik werk met kleine ondernemingen en kan binnen elk budget werken. 

Ik werk met je door wekelijks te overleggen of samen aan een tafel te zitten. Vaak doen we klanten onderzoek. Ik ben erg betrokken bij de gang van zaken en wordt de essentie van het bedrijf duidelijk, wat ik daarna vastleg in richtlijnen voor je merk en strategie document die je voor jaren kunt gebruiken en marketing taken voor de afgesproken periode. Mijn expertise is in het helpen van klanten bij hun strategieën, een doelgericht en praktisch plan te maken, helpen bij het opzetten van evenementen, ontwerpen van marketing materiaal en snel maar kundig een website op te zetten. 

Zie hier wat voorbeelden van mijn werk met bijvoorbeeld websites, flyers en evenementen opzetten. 


Website voor leefstijlgynaecologie.nl
Flyer voor workshops die nu succesvol 4 keer per jaar volgeboekt zijn
Opzetten van Food Festival dat 4000 mensen trok

Mijn passie is voedsel en een gezonde betere leefstijl en manier van leven. In deze sector heb ik veel ervaring; gezonde kant-en klaar maaltijden, granola, Food Festival en van Pizza Food truck naar restaurant. Yoga scholen en docenten en mijn meest recentelijk mijn samenwerking met gynaecologe drGYNN. Lees hier beneden over de ervaringen die de eigenaren delen over het samenwerken met mij. 


Wil je verder met je marketing strategie? Heb je hulp nodig bij je website op te zetten of te verbeteren? Wil je een extra paar handen in jouw bedrijf? Neem dan contact met me op en vraag me naar mijn mijn aanbod voor nieuwe klanten. Hint BOGOF = Buy One Get One Free is een veelgebruikte promotie strategie inde supermarkten!