Over mij

Yoga heb ik ontdekt toen ik even niet kon hardlopen en aan een fantastische dynamische Ashtanga yoga les meedeed. De continue beweging van de ene asana naar de andere maakt dat het een workout is zoals het hardlopen maar daarnaast door de ademhaling gaf het zoveel meer. Ik vond de levenslessen die yoga me gaf ook super. Ik werd sterker in mijn armen en kon dat doorvertalen naar sterk staan voor een probleem op mijn werk bijvoorbeeld. Helaas door een burn out heb ik een stapje terug moeten nemen en ook mijn yoga aan moeten passen. Nu heb ik naast mijn liefde voor de snellere yoga, ook de langzamere slow flow, Yin Yoga en Yoga Nidra opgepakt.

Ik heb mijn 200 uur yoga opleiding bij Avani Yoga Academy in Engeland afgerond in Mei 2017 en ben nu ongeveer drie jaar aan het lesgeven. Ondertussen ben ik weer naar Nederland verhuisd (na 20 jaar in het buitenland te hebben gewoond) en geef les in Nieuw Vennep en omstreken.

Ik vind het leuk mijn marketing vaardigheden te combineren met yoga en heb dus al heel wat evenementen georganiseerd (Yoga & Brunch met yoga, Detox workshop, Hormonen & Healthy Aging workshop, Weg met schouderklachten workshop) en websites gemaakt voor andere yoga leraressen en leefstijl bedrijven.

Verder heb ik twee zoons, een Engelse man en een lieve meisjes (!) hond. Met mijn zoons deed ik al vaker yoga en slaap meditaties. Nu geef ik les op hun scholen en houdt yoga workshops voor kinderen met hun ouders.

Ik combineer altijd Yang (dynamisch) met Yin (langzaam, lang vasthouden) in een yoga les, op een ontspannend wijze met humor, zodat je geënerveerd en ontspannen weer naar huis kunt.

Gevolgde opleidingen:

200hr Vinyasa yoga opleiding van Yoga Alliance UK, 2017

50hr Advanced Vinyasa Flow Yoga bij Arhanta Yoga, 2019

50hr Yoga Nidra opleiding bij Arhanta Yoga, 2020

50hr Yin Yoga opleiding bij Arhanta Yoga, 2020

Orthomoleculair Adviseur Basis bij SOFH, 2021

Voeding & Hormonen bij SOFH, 2021

Intermittent Fasting bij SOFH, 2021

Insuline Resistentie bij SOG, 2021

Koud Water Training met Leefstijl Coaching Aalsmeer, 2021

nv174839.jpg