Voeding

Heb je vage klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, darmklachten en onrustig zijn? Wil je afvallen op een verantwoorde manier? Wil jij je gezondheid verder ondersteunen door middel van je voeding? Wil jij weer meer energie en lekker in je vel zitten? Dan kan ik je helpen!

Ik ben orthomoleculair adviseur* wat inhoudt dat ik je advies kan geven over voedingen supplementen. Het doel is om een optimale concentratie voedingsstoffen in jouw lichaam te realiseren om van vage klachten af te komen. Ondertussen heb ik al vrouwen geholpen met burn-out klachten, chronische vermoeidheid, moeite met zwanger worden en afvallen. 

Dit werkt zo goed in samenwerking met yoga, ademhalingsoefeningen en adviezen over meer rust in je leven bouwen. 

Wil jij aan de slag met je voeding? Ben je benieuwd wat supplementen voor je kunnen doen en welke supplementen voor jou geschikt zijn?

Mijn voedings- en supplementen advies

Vraag een voedings- en supplementen advies aan voor €50. Je krijgt een mooi e-boekje met jouw advies op basis van een kort intake gesprek (telefonisch) en het bijhouden van een eet- en beweeg dagboekje. Je krijgt een advies voor voeding die bij je past met recepten om uit te proberen. Jouw supplement advies wordt uitgebreid behandeld, met een mooi overzicht van welke supplementen je het beste op welk tijdstip kunt nemen. Je krijgt daarnaast 20% korting op de supplementen van VitaKruid als je die via mij bestelt.  

Dus wat krijg je?

  • e-boekje
  • voedingsadvies
  • ten minste 4 recepten
  • supplement advies
  • supplement inneem overzicht
  • yoga en andereoefeningen
  • 20% korting op de supplementen van VitaKruid

Vraag het voedings- en supplementen advies hier aan. Email mij op info@nellykloetyoga.com

VitaKruid Supplementen aanschaffen met korting

Weet je al welke supplementen je fijn vindt om te slikken om je beter te doen voelen?Als je de supplementen van VitaKruid via mij besteld krijg je 20% korting op de normale consumenten prijs. We gaan ook nog even door je bestelling heen om te kijken of het de juiste supplementen voor je zijn. Deze service is gratis:) 

Wil je meteen bestellen via de VitaKruid website? Gebruik dan code NELLY10 voor 10% korting op de normale consumentenprijs. Wel zo handig!

Recept ideeën