Online lessen

Online yoga beoefenen biedt andere dingen dan een live les. Meer ontspanning bijvoorbeeld door thuis te oefenen online in je eigen veilige warme ruimte. De ruimte in je hoofd om echt naar jouw lichaam te luisteren nu je geen andere mensen om je heen hebt. Ik biedt de online yoga lessen aan via ZOOM dus er is ruimte om interactie te hebben met mij; ik geef aanwijzingen speciaal voor jou en je kunt vragen tijdens of na de les stellen. In mijn online workshops leer meer rondom een specifiek thema zoals hormonen of essentiële oliën.

YOGA VOOR BETER SLAPEN

Elke dinsdag 20:00 – 21:15 – €9 – BOEK HIER.

YOGA ASSESMENT

Wil je weten welke yoga bij je past? Je hebt een intake gesprek, 3 heerlijke privé yoga sessie via ZOOM, uitleg over yoga, hormonen en je zenuwstelsel en aan het einde maken we een plan voor jouw yoga. Dit hoeft niet met mij te zijn dus ik zoek ook leuke scholen op bij je in de buurt. Door verschillende stijlen door te lopen in de 3 sessies krijg je een beter beeld wat bij je past en ik help me daar ook bij.

Investering €100.

  •  3 prive yoga sessies
  • e-boek met uitleg over yoga & hormonen en je zenuwstelsel
  • assessment met aanbevelingen voor yogaoefeningen voor je, thuis yoga oefeningen, type yoga en yoga scholen bij jouw in de buurt/online. 

Email me om dit aan te vragen en in te plannen.